Ēdienkarte

SVIESTMAIZES

Filadelfijas bagete - pildīta ar ceptu liellopu gaļu, sieru, kazas sieru, pesto /pasniegta ar salātiem/ 6.80


Singapūras bagete (vegāniska) – pildīta ar tofu, marinētiem dārzeņiem, zemesriekstu sviestu un vegānisko ķirbju-ingvera majonēzi /pasniegta ar salātiem/ 6.80


Beirutas sviestmaize – pašceptā maize ar veģetāro pastēti un krāsnī ceptiem dārzeņiem /pasniegta ar salātiem/ 5.80

ZUPAS

Dienas zupa 4,00

SALĀTI


Cēzara salāti ar vistu, grauzdiņiem un ķiršu tomātiem 6.50

Cēzara salāti ar garnelēm, grauzdiņiem un ķiršu tomātiem 7.00

Vasarīgie vistas salāti ar piparmētru pesto, valriekstiem, fitaki sieru un kalamata olīvām 6.80

Laša salāti ar paipalu olām, spinātiem, kaperiem un rabarberu majonēzi 7.00

Vegāniskie salāti kaņepju aizdarā ar kūpinātu tofu, jāņogām, saldskābmaizes grauzdiņiem un bio kaņepju sēklām 6.80

UZKODAS / TAPAS

Olīvas timiāna-ķiploku-kajenas marinējumā, pašceptā maize un burkānu sviests 3.50


Sieru izlase ar pašcepto maizi un smiltsērkšķu-apelsīnu marmelādi 5.00

Vegāniskā uzkodu plate – turku zirņu-paprikas pastēte, sīpolu čatnijs, maize 5.00

OTRIE

Ceptas jauno kartupeļu daiviņas ar rozmarīnu, salāti, pašu gatavotā rabarberu majonēze 5.50


Dienas otrais 6.50

SALTIMBOCCA A LA ROMANA /liellopa gaļa, prosciutto, cepti jaunie kartupeļi ar rozmarīnu/ 9.50

DESERTI

Čīles citronkūka 3,50


Zemeņu-laima-piparmētru kūka 3,50 

Pasūti ar piegādi tagad